Echipa proiectului
Cristina Modreanu
Doctor în teatru al Universității de Artă Teatrală și Cinematografică și Fulbright alumna, Cristina Modreanu este autoarea volumului ”A History of Romanian Theatre from Communism to Capitalism. Children of a Restless Time” apărută în 2019 la editura Routledge, a cinci cărți despre teatru în limba română și a numeroase articole în reviste de cultură din România și din străinătate. Este redactor-șef al revistei de artele spectacolului Scena.ro, pe care a co-fondat-o în 2008.
www.cristinamodreanu.comIlinca Urmuzache
Ilinca Urmuzache a terminat Facultatea de Litere, specializarea Studii Europene cu o lucrare despre teatrul antic. A continuat studiile la masterul de Societate, Multimedia și Spectacol din cadrul CESI. Lucrează cu echipa ARPAS la revista de artele spectacolului Scena.ro, Platforma Internațională de Teatru București, proiectul ”365 de zile în Germania” și se ocupă de promovarea proiectului ”Teatru ca rezistență”, realizat de Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii. A coordonat festivalul ”Maratonul de teatru pentru adolescenți - PREZENT.”
Maria Drăghici
Artist; activist cultural; fondator al Initiațivei Ofensiva Generozității (O2G) 2006; manager și producător de programe culturale și educaționale; curator, coordonator de arhivă (concept, documentare, editare video, fotografie și grafică) în cadrul organizației O2G. Sub această inițiativă lucrează ca mediator și artist într-un proces colaborativ și creativ în comunitatea Rahova – Uranus și dezvoltă programe interdisciplinare de artă comunitară, conceptul de Artă Activă, generat împreună cu, și pentru comunitatea Rahova-Uranus. Din 2012, lucrează colaborativ în cadrul mai multor echipe pluridisciplinare de investigație asupra realului socio-politic și de interes public în sensul conceptului extins de școală prin intermediul creației artistice și arhivării active în țară și în străinătate.
Coordonatori
echipe de studenți
Miruna Runcan
Scriitoare și critic de teatru, profesoară titulară la Facultatea de Teatru și Televiziune a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Miruna Runcan este autoarea mai multor cărți, printre care Modelul Teatral Românesc (Unitext, 2001), Teatralizarea şi Reteatralizarea în România. 1920-1960 (Eikon, Cluj, 2003), Pentru o semiotică a spectacolului teatral (Editura Dacia, Cluj, 2005), Critica de teatru: Încotro? (Presa Universitară Clujeană, 2015), Teatru in diorame. Discursul criticii teatrale în comunism. Fluctuantul dezghet 1956-1964, (editura Tracus Arte, 2019)
Raluca Blaga
A absolvit, în anul 2006, Universitatea de Artă Teatrală, specializarea Teatrologie (Jurnalism teatral). În perioada 2006-2008, Raluca Blaga a fost manager de proiect al TEATRU 74 din Tîrgu-Mureş. În anul 2012 obţine titlul de doctor în teatru. În prezent este lector universitar la Universitatea de Arte din Târgu-Mureş. Temele sale curente de cercetare se înscriu în zona relaţiei dintre spectacol şi public. Raluca Blaga este şi autorul volumului (Su)poziţii teatrale sau ancore împotriva nostalgiei confortului, volum apărut la editura Eikon, în vara anului 2018.
Ivona Tătar Vîstraș
Lector.Univ. Dr la Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. Interesele de cercetare și didactice sunt în sfera managementului și marketingului cultural autohton și european, istoriei teatrului românesc și universal, comunicare și P.R.
Mihai Pedestru
Mihai Pedestru este lector universitar la Facultatea de Teatru și Film a Universității Babeș-Bolyai din Cluj, interesat de critica și semiotica teatrală, teoria media și de sistemele și metodele de conservare și arhivare a memoriei teatrului românesc. Este absolvent de Jurnalism și, din 2012, doctor în Teatru cu o teză despre publicurile de teatru ale generației digitale.
Autori de articole
Katalin Ágnes Bartha
Katalin Ágnes Bartha , PhD este lector universitar al Facultății de Teatru și Film, UBB. A participat la mai multe proiecte de cercetare în domeniul studiilor teatrale și legate de intelectualii maghiari din secolul XX din România. A publicat studii despre cultura teatrală din Europa Centrală și de Est, a editat mai multe volume despre relațiile interculturale, istoriografia teatrală și istoriile carierelor intelectuale și a editat un volum de surse critice. Printre volumele sale se numără Shakespeare Erdélyben [Shakespeare în Transilvania: receptarea maghiară în secolul al XIX-lea] Argumentum, Budapest, (2010) și Egy nemzetiségi Könyvkiadó a diktatúra évtizedeiben: Beszélgetések a Kriterion munkatásaival (1969-1989). [O editură pentru naționalități în deceniile dictaturii (1969-1989)], Polis-ISPMN, Cluj, (2020).
Bajkó Edina
Bajkó Edina este actriță liber profesionistă. A absolvit în 2016 la Universitatea de Arte Târgu Mureș, Specializarea Arta Actorului în clasa coordonată de Dr. Tompa Klára, iar 2018 a terminat masteratul în clasa prof. B. Fülöp Erzsébet. Momentan urmează Școala Doctorală al Universității Arte Târgu Mureș și predă arta vorbirii fiind asistenta profesoarei Prof. Papp Éva. Titlul de lucru a tezei de doctorat este ”Arta individuală a lui Illyés Kinga.”
Raluca Blaga
A absolvit, în anul 2006, Universitatea de Artă Teatrală, specializarea Teatrologie (Jurnalism teatral). În perioada 2006-2008, Raluca Blaga a fost manager de proiect al TEATRU 74 din Tîrgu-Mureş. În anul 2012 obţine titlul de doctor în teatru. În prezent este lector universitar la Universitatea de Arte din Târgu-Mureş. Temele sale curente de cercetare se înscriu în zona relaţiei dintre spectacol şi public. Raluca Blaga este şi autorul volumului (Su)poziţii teatrale sau ancore împotriva nostalgiei confortului, volum apărut la editura Eikon, în vara anului 2018.
Adriana Boantă
Doctor în Arte (Teatru), titlul obținut la Universitatea de Artă Teatrală din Târgu-Mureș, Adriana Boantă este analist al fenomenului teatral, dar și grafician. În conturarea propriului traseu academic a susţinut masteratul în domeniul grafic design-ului. În prezent, activează ca lector în cadrul Departamentului de Teatru, Arte Vizuale și Media al Universității de Arte din Târgu-Mureș.
Ottó Bodó A.
Ottó Bodó A. este dramaturg (în sens german), cadru didactic universitar, autor a patru volume despre teatru. A absolvit specializarea teatrologie la Facultatea de Litere a Universității Babeș-Bolyai din Cluj, și-a luat doctoratul la Universitatea de Arte Teatrale și Film Budapesta. Domeniul lui de cercetare este teatrul maghiar, în special teatrul maghiar din Transilvania.
Călin Ciobotari
Călin Ciobotari, critic de teatru, profesor, conducător de doctorate la Facultatea de Teatru (UNAGE Iași). Este profesor asociat al Facultății de Filosofie (UAIC Iași), redactor șef al revistei „Dacia literară” și realizator al emisiunii „Scena” (Apollonia Tv). În 2019 și în 2022 i s-a decernat Premiul UNITER pentru Critică de Teatru. În 2020, 2022 și 2023 a fost curator al Festivalului Național de Teatru.
Oltița Cîntec
Autoare a mai multe volume de critică, teorie și istorie a teatrului și spectacolului contemporan, multe dintre ele premiate și co-autor la mai multe volume colective editate în România și în străinătate. Articolele și studiile sale au apărut în importante reviste academice, de teatru şi cultură din ţară şi străinătate. Este președinta Asociației Internaționale a Criticilor de Teatru-România (AICT.RO).
Oana Cristea Grigorescu
Este critic de teatru și redactor de teatru radiofonic la Radio România București, departamentul Teatrul Național Radiofonic. Este doctor în muzică al Academiei de Muzică Gheorghe Dima Cluj din 2011 şi membru UNITER din anul 1997.
Darvay Nagy Adrienne
Darvay Nagy Adrienne este cercetătoare independentă, istoric și scriitoare din Budapesta. Autoare a 18 cărți, printre care se numără și „Libertate înlăcrimată”, despre interacțiunea teatrelor românești și maghiare, publicată și în limba română în traducere de Ana Scarlat. Cartea „Brief Chronicles Of The Time – Hamlet at the Turn Of the Millennium’” premiată de Society For Theatre Research din Londra a fost prezentată în 2010 la Festivalul Internațional Shakespeare de la Craiova. Eseurile și articolele ei au apărut în numeroase publicații și volume. Lucrează la o nouă carte: „Hamlet-ii lui Gábor Tompa și reteatralizarea transilvăneană”.
Péter Demény
Scriitor, poet, eseist, traducător. Este îndrăgostit de teatru pentru că un spectacol bun îl chinuie pînă la cunoașterea de sine și pentru că nicăieri nu ar permite nimănui să se apropie de el într-o asemenea măsură. Îi plac actorii, care pun întregul lor talent și suflet în personaje inventate de alții și le dau viața lor.
Carmen Ghiurco
Carmen Ghiurco este actriță liber profesionistă. A absolvit la Universitatea de Arte din Târgu Mureș în anul 2017 la clasa Monica Ristea și Elena Purea, iar în anul 2019 a finalizat masteratul la clasa Gabi Cadariu. În prezent este doctorandă în anul II de studiu în cadrul aceleiași Universități.
Anca Hațiegan
Predă istoria teatrului la Facultatea de Teatru şi Film din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai”. Este autoarea volumelor Dimineața actrițelor (Polirom, 2019) – premiul „I. Negoițescu” al revistei Apostrof – și Cărţile omului dublu (Limes, 2010) – premiul „Marian Papahagi” pentru debut al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Cluj.
Oana Hodade
Este artistă interdisciplinară, performer și autoare, și lucrează predominant în teatru și artele performative. Absolventă a Universității de Arte din Târgu-Mureș. Din 2014 se implică activ în scena culturală independentă din Cluj, ca membru în comunitatea artistică a spațiului independent Reactor de Creație și Experiment.
Anca Ioniță
Anca Ioniţă este conferențiar universitar doctor la Universitatea Natională de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L. Caragiale” din Bucureşti. Absolventă a secţiei de Teatrologie a Facultăţii de Teatru din cadrul aceleiaşi universităţi, activitatea sa didactică include domeniile Istoria teatrului, Teoria teatrului, Teoria performance-ului. Are o bogată activitate jurnalistică în domeniul teatral, precum și în management cultural.
Kata Köllő
Kata Köllő (Katalin Köllő), critic de teatru, editor. Loc de muncă: freelancer. Studii: Universitatea Babeș˗Bolyai, Cluj, Facultatea de Litere, profilul Artă Teatrală, specializarea Teatrologie, anul 2000. Cărți apărute: Orosz Lujza (Editura Polis Cluj, 2004); Csíky András (Editura Komp-Press, Cluj, 2008); Sebők Klára: Komiszkenyér (editare+interviu, editura Komp-Press, Cluj, 2014). Publicații apărute în: Színház (revistă de teatru, Ungaria), Játéktér (revistă de teatru în limba maghiară, România), kultura.hu (portal de cultură, Ungaria), Filmtett (portal de filme, România) etc. Membră în Breasla Criticilor de Teatru din Ungaria și Uniunea Jurnaliștilor Maghiari din România.
Maria Manolescu Borșa
Este autoarea pieselor Sado-Maso Blues Bar, With a Little Help from My Friends, Ca pe tine însuți, Sclavi, Micul nostru centenar, Marele B - cabaretul despre burnout. În 2019 a publicat romanul Vânători-culegători la Polirom și a primit premiul pentru dramaturgie Scena.ro, în cadrul Premiilor Sofia Nădejde pentru literatură scrisă de femei. În prezent este doctorandă în teatru la Universitatea de Arte din Târgu-Mureș.
Mihaela Michailov
Mihaela Michailov este dramaturg și critic de artele spectacolului. E interesată de teatrul politic, centrat pe analiza cauzelor diverselor inegalități sociale și pe problematici vulnerabile, cum ar fi: abuzul statului român asupra categoriilor nereprezentate, transformările agresive din post-socialism, ierarhiile opresive și diferite forme de discriminare.
Magda Mihăilescu
Critic de film. Membră a Uniunii cineaștilor din România (UCIN) și a Federației internaționale a criticilor de film (FIPRESCI). Este autoarea cărții ”Sora mea din Australia. Trecute întâlniri cu Irina Petrescu”, editura UCIN, 2019
Cristina Modreanu
Doctor în teatru al Universității de Artă Teatrală și Cinematografică și Fulbright alumna, Cristina Modreanu este autoarea volumului ”A History of Romanian Theatre from Communism to Capitalism. Children of a Restless Time” apărută în 2019 la editura Routledge. Este redactor-șef al revistei de artele spectacolului Scena.ro, pe care a co-fondat-o în 2008.
www.cristinamodreanu.comVera Molea
Istoric de teatru. Absolventă a Facultății de Teatru, secția Teatrologie, din cadrul U.N.A.T.C. „I.L.Caragiale”. Doctor în Arte–Teatru la U.N.A.T.C. „I.L.Caragiale”. Activitate de cercetare și publicistică în domeniul Istoriei Teatrului. Membră UNITER și USR. Expert în bunuri istorico-documentare privind istoria teatrului.
Mirela Nagâț
Mirela Nagâț e absolventă a UNATC, secția teatrologie, doctor al aceleiași universități, iar de mai bine de 15 ani face jurnalism cultural. În 2013 a primit Premiul Asociației Profesioniștilor de Televiziune din România (APTR) la categoria Interviu, pentru dialogul cu laureatul Nobel Mario Vargas Llosa. În prezent, e doctorandă a Facultății de Litere (Universitatea din București) și comentează actualitatea editorială în paginile revistei Apostrof.
Doina Papp
Doina Papp este critic și istoric de teatru, publicist, membru al Asociației Internaționale a Criticilor de Teatru (AICT) și al UNITER (Uniunea teatrelor din România). A publicat la revistele Observatorul cultural, Luceafărul, Scena.ro. Susține în prezent cronică teatrală la Revista 22, Teatrul azi, Adevărul. ro. A publicat articole în volume colective precum și volume monografice despre actori, regizori și teatre, precum și lucrări de istorie și critică teatrală.
Mirella Patureau
Critic de teatru, cercetător asociat THALIM/CNRS (Centre National de la Recherche scientifique) Paris, Franța.
Specializată în artele spectacolului, noile tehnologii și teatrul românesc contemporan.
Emma Pedestru
Emma Pedestru a absolvit, în 2014, cursurile Facultății de Teatru și Film din Cluj-Napoca, secția Teatrologie, iar în 2016 și-a finalizat studiile de masterat în cadrul aceleiași instituții. De-a lungul anilor a semnat cronici și recenzii în publicații de specialitate. În prezent este doctorand, cu o teză despre critica dramatică în perioada comunistă.
Eleonora Ringler-Pascu
Bursieră Franz Werfel la Universitatea din Viena, profesoară la Universitatea de Vest din Timișoara, autoare a mai multor volume despre teatrul austriac contemporan, articole și studii publicate în reviste de specialitate, traduceri din limba germană (Thomas Bernhard, Peter Handke). Redactor șef al revistei de studii teatrale DramArt.
Miruna Runcan
Scriitoare și critic de teatru, profesoară titulară la Facultatea de Teatru și Televiziune a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Miruna Runcan este autoarea mai multor cărți, printre care Modelul Teatral Românesc (Unitext, 2001), Teatralizarea şi Reteatralizarea în România. 1920-1960 (Eikon, Cluj, 2003), Pentru o semiotică a spectacolului teatral (Editura Dacia, Cluj, 2005), Critica de teatru: Încotro? (Presa Universitară Clujeană, 2015), Teatru in diorame. Discursul criticii teatrale în comunism. Fluctuantul dezghet 1956-1964, (editura Tracus Arte, 2019)
Mircea Sorin Rusu
Mircea Sorin Rusu este traducător, absolvent al Facultății de Litere a Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, secția Engleză-Germană, și al Masteratului de Studii Irlandeze al aceleiași facultăți. A publicat cronică de teatru și a realizat interviuri pentru www.liternet.ro, Teatrul azi sau Observator cultural. Traduce piese de teatru din limbile engleză și germană.
Raluca Sas-Marinescu
Raluca Sas-Marinescu este dramaturg, a absolvit Universitatea Babeș-Bolyai, specializarea Teatrologie, în anul 2004 și și-a susținut teza de doctorat în 2012. A lucrat ca secretar literar și dramaturg în diferite teatre din țară și în prezent este cadru didatic la Facultatea de Teatru si Film, departamentul maghiar de Teatru, titular al cursurilor de Prelucrarea textului de spectacol, Scriitură Creativă și Secretariat literar. Temele sale de cercetare se concentrează în jurul structurilor narative, practicilor colaborative și istoriei teatrului românesc.
Ana Smaranda Teodorescu
Absolventă a secției de Teatrologie, Marketing cultural și Jurnalism teatral din cadrul Facultății de Teatru, U.N.A.T.C. „I.L. Caragiale” și a Școlii doctorale de Teatru și Film din cadrul U.B.B. Cluj-Napoca. În prezent, lucrează la Biroul Asistență dramaturgică și Marketing al Teatrului de Comedie din București și este cadru didactic asociat la secția de Actorie a Universității din Pitești, unde predă Istoria teatrului universal, Istoria teatrului românesc și Teoria dramei.
Ioana Toloargă
A absolvit în 2021 Facultatea de Teatru și Film, secția Regie, la clasa profesorului conf. univ. dr. Radu Nica, dar și Facultatea de Litere, secția Română-Engleză, din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. Este studentă la Masteratul Istoria Imaginilor – Istoria Ideilor, din cadrul Facultății de Litere. A publicat cronici în revistele Vatra, Steaua, Apostrof, scrie poezie, dramaturgie și proză scurtă.
Gina Șerbănescu
Gina Șerbănescu este Doctor în Filosofie, titlu obținut la Universitatea București
Este cronicar de artele spectacolului, publicând pentru Dilema veche, Observatorul Cultural, Teatrul azi, Scena.Ro, LiterNet.ro. Este autoarea cărților Dansul Contemporan- Sensuri ale corpului (2007), publicată de Centrul Național al Dansului și Fundația Camil Petrescu și Trixy Checais- Cartografia zborului (2015), publicată de Editura Eikon și Centrul Național al Dansului.
Dana Vartic
Vartic Daniela Carmen este absolventă a Facultății de Litere, Universitatea „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, secţia română–engleză. Este consultant artistic al Teatrului Puck din Cluj. Din 2005 este coordonator al Festivalului Internațional Puck și coordonator artistic al Festivalului WonderPuck. Este autoarea volumului bilingv 70 de ani de teatru de păpuși la Cluj (2020), respectiv al ediției în limba engleză: Professional Puppet Theatre in Cluj – Historic Approach; redactor al monografiei Kovács Ildikó – regizor de teatru de păpuşi (2018). Împreună cu Raluca Sas Marinescu a inițiat în 2022 proiectul unei serii de conferințe internaționale dedicate teatrului de animație.
Simona Vintilă
Actriță angajată a Teatrului German de Stat Timișoara și regizoare. Doctor în teatru la Universitatea de Vest din Timișoara. Este autoarea unor piese de teatru, pe care le-a regizat în teatre din țară. De asemenea, predă Arta actorului în calitate de asistent universitar la Facultatea de Muzică și Teatru, Departamentul Artele Spectacolului în limba germană, din cadrul Universității de Vest din Timișoara. În anul 2018 i-a fost acordată Diploma de Excelență pentru contribuția la promovarea culturii timișorene în țară și străinătate, titlu oferit de Primăria orașului Timișoara.
Anikó Varga
Anikó Varga este critic de teatru, editor șef al revistei teatrale maghiare Játéktér, curator al festivalului dunaPart din Budapesta. A terminat teatrologie la Universitatea Babeș-Bolyai, studiile Phd la Universitatea Janus Pannonius din Pécs. Predă la Universitatea de Arte din Tîrgu Mures. Publică cronici și eseuri în domeniul teatrului în diferite reviste de teatru și artă.
Daria Ancuța
Studentă în anul II la secția Teatrologie (Jurnalism teatral) a Facultății de Teatru din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “I. L. Caragiale” București. Dramaturg și redactor la revistele Scena.ro, Teatrul Azi și Dissolved Magazine.
Vlăduț Burde
Este absolvent al Facultății de Litere din cadrul UBB Cluj-Napoca cu o lucrare de licență în domeniul folclorului comparat, apoi al masteratului Teatrologie. Impresariat artistic de la UAT Târgu-Mureș și al masteratului Arta actorului de teatru muzical, din cadrul aceleiași universități.
Diana Iuliana Ciupercă
Absolventă a Facultății de Teatru și Film, Specializarea Teatrologie
Károly Kovács
Articolele sale științifice au apărut în revistele de teatru Symbolon și Theatron, cercetător al grupului internațional de cercetare a istoriei teatrului „Philther”. Este actor independent, a absolvit Universitatea de Artă din Târgu Mureș, în prezent doctorand, profesor de vorbire la Televiziunea Maghiară din Transilvania.
Iulia-Maria Kycyku
Studentă la Facultatea de Teatru și Film, UBB, specializarea teatrologie, anul II
Carla Lăzău
Absolventă a Facultății de Teatru și Film din Cluj-Napoca (promoția 2020), secția teatrologie.
Andreea-Maria Lupu
Studentă în anul trei la secțiunea Teatrologie, Facultatea de Teatru și Film Cluj Napoca.
Iuliana Mardar
Studentă a specializării Teatrologie şi Management Cultural, profesor coordonator Mihai Pedestru, Facultatea de Teatru şi Film, Universitatea "Babeş-Bolyai", Cluj-Napoca si editor la revistacopilot.ro
Teodora Minea
Teodora Minea e absolventă a Facultății de Teatru și Film din cadrul UBB Cluj. În prezent are în pregătire un spectacol lectură de teatru documentat, își scrie lucrarea de licență, lucrează pe partea de comunicare pentru un teatru independent din Cluj-Napoca și colaborează cu TIFF.
Elisa Emanuela Onofrei
Studentă la Facultatea de Teatru și Film, specializarea Arte Performative și Film, an I
Sașa Pânzaru
Sașa Pânzaru are 24 de ani, a absolvit Universitatea de Arte: licența în Actorie, în 2020 și masteratul în Arta actorului, în 2022. Ca actriță activează în mediul independent. Este secretar literar P.R. la Teatrul Național din Târgu-Mureș, Compania Liviu Rebreanu.
Cosmin Petruț
Este student al Facultății de Arte în Limba Română din cadrul Universității de Arte din Târgu Mureș, specializarea Artele spectacolului – Actorie. În perioada 2010–2019 a fost voice-over actor pentru BTI Studios, având un portofoliu cu peste o sută de personaje dublate în limba română. Este licențiat în Jurnalism, absolvind Facultatea de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării din cadrul Universității din Oradea.
Roxana Țentea
Studentă la Facultatea de Teatru și Film, secția Teatrologie și la Facultatea de Litere, specializarea Literatură universală și comparată, ambele în cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca.
Ana Maria Țîrlea
Studentă la Facultatea de Teatru și Film, Cluj-Napoca, specializarea Regie de Teatru, anul II
Autori fișe tehnice
Tudor Antofie, student Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babeș Bolyai, Cluj Napoca, anul III
Alexandra Avram , anul II, specializarea Artele spectacolului – actorie, studii nivel licență, Departamentul de Teatru, Arte Vizuale și Media, Facultatea de Arte în Limba Română, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș
Flaviu Balint - specializarea Teatrologie I, FTT/UBB
Robert Bălan - Documentare
Andra Benchea, student-teatrolog, anul III, studii nivel licență, specializarea Teatrologie (Jurnalism teatral și management cultural), Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babeș Bolyai, Cluj Napoca
Lect.univ.dr. Adriana Boantă – Departamentul de Teatru, Arte Vizuale și Media, Facultatea de Arte în Limba Română, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș
Maria Manolescu Borșa, doctorandă Universitatea de Arte din Târgu-Mureș
Vlăduț Burde, student, anul I, specializarea Arta actorului de teatru muzical (studii nivel masterat) – Departamentul de Teatru, Arte Vizuale și Media, Facultatea de Arte în Limba Română, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș
Codruța Cadar - specializarea Teatrologie II, FTT/UBB
Lorena Catrina - specializarea Teatrologie III, FTT/UBB
Daria Ciobanu - specializarea Teatrologie II, FTT/UBB
Vasilica Cioncan, student-teatrolog, anul III, studii nivel licență, specializarea Teatrologie (Jurnalism teatral și management cultural), Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babeș Bolyai, Cluj Napoca
Raul Conicica - anul I, specializarea Coregrafie – studii nivel licență, Departamentul de Teatru, Arte Vizuale și Media, Facultatea de Arte în Limba Română, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș
Diana Ciupercă, studentă, anul II, studii nivel masterat, specializarea Arte performative și Film, Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babeș Bolyai, Cluj Napoca
Raluca Cîrciumaru - UNATC, Teatrologie
Alexandrina-Eugenia Codarcea, student-teatrolog, anul II, specializarea Teatrologie. Impresariat artistic (studii nivel masterat) – Departamentul de Teatru, Arte Vizuale și Media, Facultatea de Arte în Limba Română, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș
Alessia Craiu - specializarea Teatrologie II, FTT/UBBTT/UBB
Biatrice Cozmolici, student-regizor, anul II, specializarea Arta regizorului (studii nivel masterat) – Departamentul de Teatru, Arte Vizuale și Media, Facultatea de Arte în Limba Română, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș
Paula Dalea - anul III, specializarea Teatrologie (Jurnalism teatral) – studii nivel licență, Departamentul de Teatru, Arte Vizuale și Media, Facultatea de Arte în Limba Română, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș
Dragoș Damian - specializarea Teatrologie, UA George Enescu Iași
Ilinca Danciu, Student-teatrolog, anul I, studii nivel licență, specializarea Teatrologie (jurnalism teatral, management cultural), Facultatea de Teatru si film, Universitatea Babes Bolyai
Delia Dușa, student-regizor, anul II, specializarea Artele spectacolului - regie (studii nivel licență) – Departamentul de Teatru, Arte Vizuale și Media, Facultatea de Arte în Limba Română, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș
George-Mihăiță Gavra - anul I, specializarea Artele spectacolului - păpuși-marionete, studii nivel licență, Departamentul de Teatru, Arte Vizuale și Media, Facultatea de Arte în Limba Română, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș
Carmen Ghiurco - Doctorandă la Facultatea de Arte în Limba Română, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș
Mihai Gligan, student Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babeș Bolyai, Cluj Napoca, anul III
Ioana Gonțea - Documentare
Andreea Grosu - anul I Teatrologie
Miruna Grozav - specializarea Teatrologie II, FTT/UBB
Alisa Gabriela Gui. student-teatrolog, anul I, specializarea Teatrologie (Jurnalism teatral) - studii nivel licență, Departamentul de Teatru, Arte Vizuale și Media, Facultatea de Arte în Limba Română, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș
Andra Haralambie - specializarea Teatrologie, UA George Enescu Iași
Oana Hodade , anul II, specializarea Arta regizorului, studii nivel masterat, Departamentul de Teatru, Arte Vizuale și Media, Facultatea de Arte în Limba Română, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș
Adrian Ilie, student-teatrolog, anul II, studii nivel licență, specializarea Teatrologie (Jurnalism teatral și management cultural), Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babeș Bolyai, Cluj Napoca
Lucia Mihai - Documentare
Alexandru Macrinci, doctorand Universitatea de Arte din Târgu-Mureș
Iuliana Mátyás (Tudoreanu), , student-teatrolog, anul I, specializarea Teatrologie (Jurnalism teatral) - studii nivel licență, Departamentul de Teatru, Arte Vizuale și Media, Facultatea de Arte în Limba Română, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș
Ștefan Mihai - anul I Teatrologie
Teodora Minea - specializarea Teatrologie III, FTT/UBB
Sașa-Sonia Pânzaru - absolventă specializarea Arta actorului, Facultatea de Arte în Limba Română, Universitatea de Arte din Târgu Mureș
Cosmin-Ionuț Petruț -anul I, studii nivel masterat, specializarea Arta actorului, Facultatea de Arte în Limba Română, Universitatea de Arte din Târgu Mureș
Alexandra-Alina Popa – anul I, studii nivel masterat, specializarea Teatrologie. Impresariat artistic, Facultatea de Arte în Limba Română, Universitatea de Arte din Târgu Mureș
Mihaela Popa – anul I, studii nivel masterat, specializarea Arta actorului, Facultatea de Arte în Limba Română, Universitatea de Arte din Târgu Mureș
Teodora Rusu - specializarea Teatrologie, UA George Enescu Iași
Raluca Sas - Traducere
Vlad Sălbatecu, student-teatrolog, anul I, studii nivel licență, specializarea Teatrologie (Jurnalism teatral și management cultural), Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babeș Bolyai, Cluj Napoca
Diana Sârbu – anul II, studii nivel licență, specializarea Teatrologie (Jurnalism teatral), Facultatea de Arte în Limba Română, Universitatea de Arte din Târgu Mureș
Raluca Salamon, Student-teatrolog, anul I, studii nivel licență, specializarea Teatrologie (jurnalism teatral, management cultural), Facultatea de Teatru si film, Universitatea Babes Bolyai
Dragoș Stoenescu – anul I, studii nivel masterat, specializarea Arta regizorului, Facultatea de Arte în Limba Română, Universitatea de Arte din Târgu Mureș
Andreea-Ioana Suciu - anul III, specializarea Teatrologie (Jurnalism teatral) – studii nivel licență, Departamentul de Teatru, Arte Vizuale și Media, Facultatea de Arte în Limba Română, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș
Antal Szilard - Documentare
Oana Șchiau, Student-teatrolog, anul I, studii nivel licență, specializarea Teatrologie (jurnalism teatral, management cultural), Facultatea de Teatru si film, Universitatea Babes Bolyai
Mihaela Tănasă - specializarea Teatrologie, UA George Enescu Iași
Lorena Tanțău - specializarea Teatrologie I, FTT/UBB
Roxana Țentea, student-teatrolog, anul II, studii nivel licență, specializarea Teatrologie (Jurnalism teatral și management cultural), Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babeș Bolyai, Cluj Napoca
Anca Șugar - anul I Teatrologie
Elena-Miruna Vari , anul II, specializarea Artele spectacolului – actorie, studii nivel licență, Departamentul de Teatru, Arte Vizuale și Media, Facultatea de Arte în Limba Română, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș
Cătălin-Marian Vultur, student-actor, anul I, specializarea Arta actorului (studii nivel masterat) – Departamentul de Teatru, Arte Vizuale și Media, Facultatea de Arte în Limba Română, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș